Cautare

4467 de rezultate pentru "hateg mircea zepa" (3.13 secunde)
SORIN ZLAT TRIO - Monaco Jazz Grand Prize Winner MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN - La margine de Bucuresti Cea mai antrenanta serie de concerte continua pe 28 februarie 2014 pe scena Salii Arcub din Bucuresti.
In prima zi a festivalului, vor urca pe scena Vlad Calimandriuc, Sebastian Ionel, Maria Gheorghiu, Ovidiu Mihailescu, Alex Stefanescu, Marius Batu, Adrian Naidin Rock Project si Alifantis&Zan.In cea de-a doua zi de festival, publicul iubitor de folk se va putea intalni cu Mateiana Anechiforesei, Teodora Buciu, Marius Matache Cvintet, Zoia Alecu, Mircea Vintila & Brambura, Alina Manole Cvartet, Ducu Bertzi&Friends si Mircea Baniciu & Band.
Care a fost concluzia lui Mircea Badea UPDATE 17:45 Mircea Badea: ... UPDATE 17:30 Mircea Badea:
Omul zilei - Mircea Radu Gorgan (Autoare: Magda Marincovici) Profesorul doctor Mircea Radu Gorgan, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni".
Mircea Beuran: ... Magda Marincovici) Saptamana trecuta profesorul doctor Mircea Beuran a efectuat 20 de interventii chirurgicale. ... In urma cu trei ani, doctorul Mircea Beuran a operat un cetatean englez in varsta de 84 de ani cu cancer de pancreas si colon.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Adevarul informeaza:Filmul accidentului in care a fost implicat Mircea Lucescu "Adevarul" a reconstituit filmul accidentului in care a fost implicat Mircea Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk.
Domnule Mircea Geoana, sunteti perceput ca un lider aparent de multa lume. ... Mircea Geoana: ... Mai sunt Mihai Tanasescu, Titus Corlatean, Ioan Mircea Pascu si multe alte nume care formeaza cu totii o echipa de profesionisti.
Printre responsabilii "aranjamentelor oculte” care "au viciat” rezultatul Congresului, Iliescu s-a multumit sa-i nominalizeze pe Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc si Vasile Dancu - situatie in care Adrian Nastase (si nu numai) a rasuflat usurat.
Mircea Geoana, desemnat de PSD+PUR pentru functia de prim-ministru, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Uniunea PSD+PUR a castigat alegerile si, in consecinta, va incepe negocierile de formare a unei majoritati parlamentare imediat ce Biroul Electoral Central va anunta datele oficiale ale alegerilor.
Stiuta fiind apropierea dintre politistul Emilian Nicolae si candidata PSD la primarie, Mariana Mircea, ne-am ferit sa cream prea multa valva, in toiul campaniei electorale, pentru ca demersurile noastre sa nu para a fi venit din partea actualului primar.
Pedelista este convinsa de faptul ca acuzatiile care i se aduc, privind cheltuirea banilor publici, sunt tentative ale lui Mircea Geoana de a "murdari" orice este legat de presedintele Traian Basescu, pentru a-si spori sansele in cursa pentru presedintia Romaniei.
Asa cum a declarat in cadrul primei conferinte de presa sustinute in urma cu o saptamana, Mircea Banias, noul director general al CN Administratia Porturilor Maritime S.A. ... astazi) imi vor prezenta dosarele verificate”, ne-a declarat directorul general al CN APMC, Mircea Banias.
S-a creat o alianta a PSD cu PNL, cu UDMR, cu PC, cu alte forte politice care au sprijinit candidatura lui Mircea Geoana.
Senatorul PSD Mircea Geoana, candidatul din iunie 2004 in cursa pentru Capitala, pierduta in fata lui Traian Basescu, a declarat ieri ca se astepta ca liderul organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, sa nu demisioneze.
Presedintele Traian Basescu dezvaluie inclinatia liderului PSD, Mircea Geoana, spre “jocurile de culise“ la care a facut referire fostul sef al statului, Ion Iliescu, la ultimul Consiliu National al PSD.
Declaratiile lui Mircea Toader conform carora consilierii care au plecat din partid vor merge, cu acordul conducerii democratilor, la PNL, au stirnit reactii In urma cu citeva luni, patru reprezentanti marcanti ai PD, trei consilieri judeteni si unul municipal paraseau barca democrata.
Mircea Geoana propune o reformare a PSD, care pana acum s-ar fi integrat intr-un mod neofanariot de a face politica. Tinerii sociali-democrati, care se scolesc la cursurile de vara ale TSD, au aflat despre intentiile liderului PSD, Mircea Geoana, de a reforma partidul.
Viceprimarul Mircea Razvan Cristea a anuntat ca activitatea Consiliului Local nu va fi afectata de suspendarea Protocolului de functionarea a Coalitiei locale.
Liderii PSD Mircea Geoana, Adrian Nastase si Mihai Tanasescu au anuntat la Iasi ca nu exista disensiuni in partid, ca nu se va convoca un congres extraordinar pana in 2007 si ca Iliescu ramane un respectabil fondator de partid.
google-analytics.com